Българско училище “Дора Габе” в Полша обявява старт на кампанията за прием на ученици за новата учебна година

С наближаването на края на учебната 2020/2021 година БУ “Дора Габе” започва подготовка за следващата. Надяваме се, че тя ще ни донесе повече срещи лице в лице, жив контакт, ползотворни уроци и междучасия, пълни с шеги и смях.

За да организираме по-лесно учебния процес, призоваваме всички заинтересовани родители да попълнят нашия формуляр, наличен тук, в най-скоро време. В него ще намерите полезна информация за училището, програмата и обучението. Заявявайки интерес за записване за новата година отсега, ръководството на Училището ще разполага с информация за записаните деца още преди лятната ваканция (юли и август) и ще има повече време да подготви всичко необходимо за първия звънец за учебната 2021/2022 година.

Просветно Дружество Българско Училище „Дора Габе“ обявява записвания за:

➢ Деца за занималнята – 3 – 5 год.
➢ Подготвителна група – 5 – 6 год.
➢ Ученици от 1 до 12 клас

В зависимост от заявения интерес и епидемологичната обстановката ще представим план за обучението през новата учебна година както във Варшава, така и във филиала ни в Краков. Първият учебен ден е предвиден за 11 септември 2021 г. Посетете нашата уебстраница, където ще намерите отговори на често задавани въпроси и причини да запишете детето си в Българсото училище в Полша.

Ако има въпроси, на които не намирате отговор или искате да научите повече, свържете се с нас.

Similar Posts